Dogwalkingtjänst erbjudes i Farsta och Tallkrogen Månd-Torsd     *

 

Promenaderna är 50 minuter och 1.5h långa (olika beroende på hur många hundar som går i samma områden, hur långt de bor ifrån varandra och liknande liknande faktorer)

Vihar inget månadsabornemang, utan en "klippkortsmodell" där du endast betalar för de promenader som du använder. Du köper ett ex antal promenader i förskott och får en ny faktura när det "klippkortet" börjar närma sig sitt slut. 

Du bestämmer hur många och vilka dagar i veckan promenaderna ska ske (inom ramen månd-fredag), det kan vara samma dagar varje vecka och det kan vara olika dagar. 

 

40 promenader kostar 5000 kr

30 promenader kostar 4000 kr

20 promenader kostar 3000 kr

10 promenader kostar 2000 kr

  5 promenader kostar 1300 kr

 

Jag som tar ansvar för dogwalkingen heter Ildiko Algemo och har jobbat med hundar i många år. Jag har tidigare haft dogwalking i Tallkrogen och Farsta under 9 år som jag skötte väldigt bra och de sista åren hade jag 2 anställda.  Efter de 9 åren tog jag en paus för att lägga tid på såväl andra delar av min verksamhet och annat i livet. Men har jag startat upp igen, fast i mindre skala.

 

Jag har 3 egna hundar (en Schapendoes och Lunaliahundar, alla tikar) varav 1-3 följer med när vi dogwalkar med din hund. De är alla ganska okoplicerade tikar som går bra ihop med hundar i allmänhet och ännu bättre ihop med hundar de får lära känna. 

 

Vid intresse, frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta mig på:

 

i@viljashundskola.se

eller

0767162420

ttre än Labradoodle